Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın yahut acil durum vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi sinein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

– Yaman engelleri yangına dayanıklı bölmelerle sağlamlanacak ve bölme içre nokta vadi baplar

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir korku simultane kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak dokumada olmalıdır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı çın itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Kısım binasında kullanılır. Ateş takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat olabildiğince fonksiyonel ve kusursuz olmalıdır.

Zirda en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın merdiveni ile dayalı yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çkızılışmalarında yangın merdiveni standartları da temel alınır.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Bu doğrultuda mutluluk bile özen veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine muvafık bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Bütün yangın kasası ve kanatları şiddetli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya işlemleri yüz kapılar hüsran görmez.

Dolgular ile kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın kapısı yangının yayılmaması ve bir örgünın farklı alanları arasından mukannen bir müddet içinde yamanın intikalini azaltarak binadan emniyetli bir halde çıkmasını sağlamlamaktadır. Bu soluk kapılarının yangın dayanımı derecesi ile yangına dayanıklılık süresini belirtmektedir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan yürekeriye kolaylıkla girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Kanat nüshası veya kullanılması Yangın Çıkış Kapısı maksut menteşelerden kollara kadar kaliteli bir gereç ile dokumalacak üretimlerde yangın bapsı hediyeı belirlenebilmektedir.

– Otel mecra odasında ya da süit odada en uzak bir noktadan çıkış kapısına derece ölçülen uzaklığın 15 m’ yi aşması durumunda birbirinden uzakta sermayeşlandırılmış en azca 2 çıkış bapsı bulunacaktır. Ters halde hiçbir kaçış bapsı yeterlidir.

Report this wiki page