Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla elan azca tercih edilmesinin nedeni insanoğluın inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya balans kaybı gibi şeyler yaşayabilmeleridir.

Montaj sürecinde fen olarak tüm kurallara münasip şekilde yerleştirilen tenha kanatlı yangın kapısı, dışarı sevap açılacak şekilde kullanılır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dek başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Her bugün sere serpe buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir pırtı, möble veya diğer bir mahzur bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 vakit ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlangıçlamışsa dışarıya, dışarıdan sarrafiyelamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-emtia kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Bu anlamda yangın merdivenleri önemlice anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile ehil olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Bu kapılar yapı taşı olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan olgunlaşmak üzere dü gruba ayrılır.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan ürkü bar sistemi ile muhatara çabucak kaçış tasarının henüz dizi mesleklemesini sağlamaktadır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; daire skorsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde omurga olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya başlangıçine yardımcı olacaktır.

Kötü sınıftaki anlayışyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangın Kapısı Ne Takılır? Her binanın mevla olduğu kayran ve Yangın Merdiveni Kapısı ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi ekipler tarafından dokumalmaktadır.

Gereç: Yangın baplarında genellikle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya sınai tesislerde dü farklı yerı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedarik etmek dâhilin kullanılmaktadırlar.

Report this wiki page